Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Διαγωνισμοί

Διαγωνισμός αφίσας ή βίντεο

Διαγωνισμός αφίσας ή βίντεο

Σας ενημερώνουμε για την τελική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος συμμετοχής (12/1/2015) στο Διαγωνισμό αφίσας ή βίντεο, της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, για μαθητές πρωτοβάθμιας (Ε?, ΣΤ? Δημοτικού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου) με θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και κεντρικό σύνθημα «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!».


Tα τέσσερα (4) καλύτερα έργα, δύο (2) για μαθητές/-τριες Δημοτικού και δύο (2) για μαθητές/-τριες Γυμνασίου, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στην Αρχή. Επιπλέον, θα αναρτηθούν στην ειδική θεματική ενότητα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2015» της ιστοσελίδας της (www.dpa.gr) και θα συναποτελούν το δημιουργικό θέμα του microsite «ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ».

Tα έπαθλα για τους τέσσερις νικητές θα είναι δύο laptops Apple MacBook Air και δύο Apple tablets iPad mini και αποτελούν ευγενική προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Τα σχολεία που θα συμμετάσχουν θα λάβουν Ειδικό Έπαινο.

Λεπτομέρειες στον ενημερωτικό κόμβο του ΠΣΔ για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα

http://internet-safety.sch.gr/index.php/articles/teach/item/313-cdpa

Με εκτίμηση,

Ενημερωτικός Κόμβος ΠΣΔ

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

http://internet-safety.sch.gr

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ